Ibland kan man hitta recept på lite annorlunda ställen. Det här receptet hittade vi på en paket med Basmatiris. Tyvärr var där fel i det receptet, men det har vi rättat till här. Kyckling kan man äta på alla sätt. Det här är absolut inte ett av de sämre.
4 portioner
600 g kycklingfilé
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 tsk Garam Masala
1 tsk paprikapulver
2 tsk curry
1 tsk mald kardemumma
2 tomater
2 msk riven kokos
3 dl vispgrädde
Rostade Mandelspån
Bladpersilja för dekorering
1. Hacka lök och vitlök och fräs i olja i en gryta. Tillsätt alla kryddor och fräs en stund till. Lägg i finhackade tomater.
2. Putsa kycklingfiléerna och dela dem i bitar. Bryn bitarna på ett stekjärn och lägg ner i grytan efter hand. Fortsätt att fräsa allt i grytan ca 5 minuter.
3. Häll i kokos och grädde och och låt puttra ytterligare 10 minuter.
4. Servera med ris, sallad och toppa med mandelspån och bladpersilja.