Hamburgare med Pulled Pork

Pulled Pork är ett långkok som är enkelt att laga. Här har vi använt det till en hamburgare, men det lika bra att använda i ett tortillabröd. Tillbehören kan du också välja fritt efter vad du har hemma eller gillar bäst.

 

4 st hamburgare

 

I kg fläskkarré

2-3 dl barbequesås

0,5 msk paprikapulver

2 krm cayennepeppar

2 msk olivolja

Till servering

4 st hamburgerbröd

sallad

gurka

röd paprika

majs

barbequesås

créme fraîche

 

1. Lägg köttet i en gryta. Häll över barbequesås, olivolja, paprikapulver och cayennepeppar. Sätt ugnen på 110°. Sätt in grytan i ugnen och låt den stå i ca 9 timmar.

2. Efter 9 timmar tar du grytan. Nu kan du dra isär köttet med ett par gafflar.

3. Montera hamburgaren med sallad i botten, därefter gurkskivor, strimlad paprika och majs. Lägg på köttet och 

ringla över lite barbecuesås. Slutligen toppa med en klick créme fraîche.