Pulled Pork är ett långkok som är enkelt att laga. Här har vi använt det till en hamburgare, men det lika bra att använda i ett tortillabröd. Tillbehören kan du också välja fritt efter vad du har hemma eller gillar bäst.
4 st hamburgare
I kg fläskkarré
2-3 dl barbequesås
0,5 msk paprikapulver
2 krm cayennepeppar
2 msk olivolja
Till servering
4 st hamburgerbröd
sallad
gurka
röd paprika
majs
barbequesås
créme fraîche
1. Lägg köttet i en gryta. Häll över barbequesås, olivolja, paprikapulver och cayennepeppar. Sätt ugnen på 110°. Sätt in grytan i ugnen och låt den stå i ca 9 timmar.
2. Efter 9 timmar tar du grytan. Nu kan du dra isär köttet med ett par gafflar.
3. Montera hamburgaren med sallad i botten, därefter gurkskivor, strimlad paprika och majs. Lägg på köttet och
ringla över lite barbecuesås. Slutligen toppa med en klick créme fraîche.